Ο ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΣ

Οι Πτεροδάκτυλοι ήταν ιπτάμενα ερπετά και όχι δεινόσαυροι, υπήρξαν όμως σύγχρονοί τους. Πετάμε κιόλας πολύ ψηλά πάνω από όλα όσα καταπιανόμαστε και οπωσδήποτε δεν σκοπεύουμε να εξαφανιστούμε από την πανίδα του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως το ον του οποίου έχουμε και το όνομα και τη χάρη.



Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Με αφίσα στους Αγώνες Speedminton

Με μια αφίσα με τη Σαράποβα σας καλούμε να παίξετε.

       Με μια αφίσα φιλοτεχνημένη ειδικά για το Τουρνουά Speedminton που διοργανώνει η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. στη Θεσσαλονίκη (12 και 13/9/2015), καλούμε τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά και τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αυτό το συναρπαστικό σπορ. Θετικός στην πρόσκληση μας ο γυμναστής και αθλητής του Μακεδόνα, Δημήτρης Παπαδόπουλος τοποθέτησε στην πρόσοψη του καταστήματος του Makesportsbetter (Βασ. Όλγας 177, περιοχή Μαρτίου). Την αφίσα επιμελήθηκαν οι Γιάννης Χαλάτσογλου και Κώστας Ορφανίδης. Να σημειώσουμε πως οι γυμναστές των Σωματείων μας που μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι τέσσερεις: οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπαχάς στο Απλό και Διπλό (μαζί), ο Γιάννης Γεωργόπουλος στο Απλό και η εξαίρετη αθλήτρια Σοφία Βουκάντση στο Απλό και στο Διπλό Μικτό (με τον πρωταθλητή μας Γιώργο Γεωργούδη). Αύριο περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές συναδέλφων.
   Οι συνάδελφοι γυμναστές είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της ανάπτυξης του αθλήματος και η επιτυχημένες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις από τα στελέχή μας άλλων απαιτητικών αθλημάτων άμμου από το 1995, όπως το Beach Handball και
το Beach Korfball, είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία και αυτού του εγχειρήματος που αναλάβαμε.         

1ο Ανοιχτό Τουρνουά Speedminton


1ο Open Beach Badminton "Θεσσαλονίκη"

       Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. σε συνεργασία με σωματεία της Κεντρικής – Δυτικής Μακεδονίας  προκηρύσσει φιλικούς  αγώνες Beach Badminton (Speedminton). Θα διεξαχθούν αγώνες σε τρεις κατηγορίες: 
Κατηγορίες: 
Εφήβων – Νεανίδων: Για αθλητές γεννηθέντες 2004 - 1999.
Ανδρών – Γυναικών: Για αθλητές γεννηθέντες 1998 και μεγαλύτερους.
Βετεράνων Ανδρών και Γυναικών: Για αθλητές άνω των 35 ετών.
Τόπος :  Ε.Α.Κ. Μίκρας Θεσσαλονίκης.
Ημερομηνία διεξαγωγής:  Σάββατο και Κυριακή 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Ώρα έναρξης αγώνων:  Σάββατο 10:00  π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής: Αθλητές του  badminton  και μη αθλητές – φίλοι του αθλήματος  που επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Δηλώσεις συμμετοχής: Για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγώνων παρακαλούμε οι δηλώσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 10/9/2015 και ώρα 12:00 στο email της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. info@badminton.gr. καθώς και στο halatsoglou@yahoo.gr.
Παράβολο συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες δεν θα επιβαρυνθούν με παράβολο συμμετοχής.
Αγωνίσματα:
Εφήβων – Νεανίδων:  Απλό, Διπλό.
Ανδρών – Γυναικών:  Απλό, Διπλό.
Σημείωση:  Τα ζευγάρια των διπλών μπορούν να σχηματιστούν με άτομα και του αντίθετου φύλου.
Σύνθεση σχήματος Διεξαγωγής ΑγώνωνΑνάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ομίλους ή σε σχήμα
Ιατρική βεβαίωση: Οι συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και των γονιών τους και θα πρέπει από μόνοι τους να φροντίσουν να είναι υγιείς και καλυμμένοι ιατροφαρμακευτικά. Οι διοργανωτές θα φροντίσουν να υπάρχει ιατροφαρμακευτική φροντίδα από εθελοντές.  
Διαμονή - Μετακίνηση: Δεν θα υπάρχει καλύψει της μετακίνησης των αθλητών και της τυχόν  διαμονής των συμμετεχόντων.
Υλικό - Φτερά: Οι διοργανωτές θα φροντίσουν να υπάρχει διαθέσιμο υλικό το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στους αγώνες τους. Ακόμη θα υπάρχει και υλικό που μπορεί όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί. 
Μετάλλια – Διπλώματα: Στους νικητές των αγώνων θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Διπλώματα θα δοθούν και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Επιδιαιτητής:  Οι διοργανωτές θα ορίσουν έμπειρο πρόσωπο που θα είναι υπεύθυνο για  την διεξαγωγή των αγώνων και την τήρηση των κανονισμών της του αθλήματος.

Γενικά: Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την επίσημη έναρξη των αγώνων.
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αγωνίζονται με αθλητική ενδυμασία ή μαγιό.
Οι αθλητές/τριες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη καθώς επίσης με ευθύνη του Σωματείου τους και του Ιατρού του Σωματείου τους. Σε περίπτωση ατυχήματος η Ε.Ο.Φ.Σ.Α και οι διοργανωτές των αγώνων δε φέρουν καμία ευθύνη.
 Οργανωτική ΕπιτροπήΧατζήνα Βικτωρία.
                                           Χαλάτσογλου Ιωάννης
                                           Μπαχάς Ιωάννης         
                                               


Το Σήμα μας

Το Σήμα μας
Ο τελευταίος του είδους του στο άθλημα που επιβίωσε.
GreekBloggers.com

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)
Ιδέες για τη δημιουργία νέων κατηγοριών. Εσείς που ανήκετε;