Ο ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΣ

Οι Πτεροδάκτυλοι ήταν ιπτάμενα ερπετά και όχι δεινόσαυροι, υπήρξαν όμως σύγχρονοί τους. Πετάμε κιόλας πολύ ψηλά πάνω από όλα όσα καταπιανόμαστε και οπωσδήποτε δεν σκοπεύουμε να εξαφανιστούμε από την πανίδα του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως το ον του οποίου έχουμε και το όνομα και τη χάρη.



Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Με αφίσα στους Αγώνες Speedminton

Με μια αφίσα με τη Σαράποβα σας καλούμε να παίξετε.

       Με μια αφίσα φιλοτεχνημένη ειδικά για το Τουρνουά Speedminton που διοργανώνει η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. στη Θεσσαλονίκη (12 και 13/9/2015), καλούμε τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά και τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αυτό το συναρπαστικό σπορ. Θετικός στην πρόσκληση μας ο γυμναστής και αθλητής του Μακεδόνα, Δημήτρης Παπαδόπουλος τοποθέτησε στην πρόσοψη του καταστήματος του Makesportsbetter (Βασ. Όλγας 177, περιοχή Μαρτίου). Την αφίσα επιμελήθηκαν οι Γιάννης Χαλάτσογλου και Κώστας Ορφανίδης. Να σημειώσουμε πως οι γυμναστές των Σωματείων μας που μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι τέσσερεις: οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπαχάς στο Απλό και Διπλό (μαζί), ο Γιάννης Γεωργόπουλος στο Απλό και η εξαίρετη αθλήτρια Σοφία Βουκάντση στο Απλό και στο Διπλό Μικτό (με τον πρωταθλητή μας Γιώργο Γεωργούδη). Αύριο περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές συναδέλφων.
   Οι συνάδελφοι γυμναστές είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της ανάπτυξης του αθλήματος και η επιτυχημένες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις από τα στελέχή μας άλλων απαιτητικών αθλημάτων άμμου από το 1995, όπως το Beach Handball και
το Beach Korfball, είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία και αυτού του εγχειρήματος που αναλάβαμε.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Σήμα μας

Το Σήμα μας
Ο τελευταίος του είδους του στο άθλημα που επιβίωσε.
GreekBloggers.com

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)
Ιδέες για τη δημιουργία νέων κατηγοριών. Εσείς που ανήκετε;