Ο ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΣ

Οι Πτεροδάκτυλοι ήταν ιπτάμενα ερπετά και όχι δεινόσαυροι, υπήρξαν όμως σύγχρονοί τους. Πετάμε κιόλας πολύ ψηλά πάνω από όλα όσα καταπιανόμαστε και οπωσδήποτε δεν σκοπεύουμε να εξαφανιστούμε από την πανίδα του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως το ον του οποίου έχουμε και το όνομα και τη χάρη.



Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Η ΧΡΥΣΗ ΡΟΥΘ

Η ΧΡΥΣΗ ΜΑΣ ΡΟΥΘ

Τρία χρυσά μετάλλια κρέμασε στο λαιμό της η ισχυρότερη παίκτρια του Πανελλήνιου Τουρνουά Παλαιμάχων 2008 και, με περηφάνια το τονίζουμε, αθλήτρια του Μακεδόνα Αμπελοκήπων, Σκοτ Ρουθ, Ελληνίδα γεννημένη στην Βόρεια Ιρλανδία. Η Ρουθ «έριξε στο καναβάτσο» τους αντιπάλους της και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες του Τουρνουά (+35 και +45) και στα τρία αγωνίσματα. Νίκησε στο αγώνισμα του Απλού Γυναικών στην κατηγορία των +45 και τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου και τον κατέκτησε αήττητη. Στα αγωνίσματα των Διπλών Γυναικών και του Μικτού (στην +35) αγωνιζόμενη με αθλήτριες μικρότερης ηλικίας κυριάρχησε και απέδειξε πως η αθλητική της απόδοση καθόλου δεν επηρεάστηκε από την ηλικία. Κατέκτησε με παρτενέρ την Κόντου Ρόζμαρι το χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Γυναικών νικώντας στον τελικό τις Φωτεινάκη και Γκογκ με 2-0 σετ (21-18 και 21-15). Στον τελικό του Διπλού Μικτού με συμπαίκτη τον Ξάνθου νίκησε το ζευγάρι Μαυρίδη- Τσούκα με 2-0 σετ (21-16 και 21-15).
Για την ιστορία, η Σκοτ Ρουθ μετοίκησε στον Σύλλογό μας μετά τη συνένωση με το σωματείο του προπονητή μας Γιώργου Γεωργούδη, τον Α.Ο. Πετριτσίου. Η αθλήτριά μας αποτελεί θαυμάσιο παράδειγμα και πρότυπο για όλους μας στην ομάδα μας. Να της ευχηθούμε να κατακτήσει και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών όταν η Ομοσπονδία καταργήσει τα αυθαίρετα ηλικιακά όρια που έθεσε.

Το Σήμα μας

Το Σήμα μας
Ο τελευταίος του είδους του στο άθλημα που επιβίωσε.
GreekBloggers.com

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)
Ιδέες για τη δημιουργία νέων κατηγοριών. Εσείς που ανήκετε;