Ο ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΣ

Οι Πτεροδάκτυλοι ήταν ιπτάμενα ερπετά και όχι δεινόσαυροι, υπήρξαν όμως σύγχρονοί τους. Πετάμε κιόλας πολύ ψηλά πάνω από όλα όσα καταπιανόμαστε και οπωσδήποτε δεν σκοπεύουμε να εξαφανιστούμε από την πανίδα του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως το ον του οποίου έχουμε και το όνομα και τη χάρη.



Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο πολυδιεθνής αθλητής μας

Ο πολυδιεθνής πολυαθλητής μας

       
      Στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Racketlon στην Πράγα συμμετείχε ο πολυαθλητής μας Γιώργος Γεωργούδης, μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας και του συλλόγου μας (ως αθλητής αντιπτέρισης και επιτραπέζιας
αντισφαίρισης). Στην ηλικιακή κατηγορία κατηγορία των 50-54 ετών ο αθλητής μας κατέγραψε τρεις ήττες διότι υστερούσε στο αγώνισμα του squash, καθώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες προπόνησης στη Θεσσαλονίκη. Αντιμετώπισε τους  Rakesh Gupta (Μεγάλη Βρεττανία), Siegfried Benthin (Γερμανία) και Ladislav Kmoch (Τσεχία).

      
Στο Άουσβιτς
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Πράγα, ο ευαίσθητος σε ιστορικά θέματα αθλητής μας επισκέφθηκε το Άουσβιτς και το Μουσείο του από όπου και το φωτογραφικό ρεπορτάζ που μας απέστειλε. Οι δύο μάλιστα από τις φωτογραφίες είναι οι μοναδικές που τραβήχτηκαν από κρατούμενο το 1944 και μάλιστα από Έλληνα Εβραίο με το όνομα Αλέξανδρος (όπως αναγράφει η πινακίδα). Για ακόμη μια φορά αισθανόμαστε περήφανοι ως συναθλητές και συνεργάτες του Γιώργου Γεωργούδη και του ευχόμαστε Υγεία και επιτυχίες σε ότι ασχολείται μέσα στο 2016.

Το Σήμα μας

Το Σήμα μας
Ο τελευταίος του είδους του στο άθλημα που επιβίωσε.
GreekBloggers.com

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)
Ιδέες για τη δημιουργία νέων κατηγοριών. Εσείς που ανήκετε;