Ο ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΣ

Οι Πτεροδάκτυλοι ήταν ιπτάμενα ερπετά και όχι δεινόσαυροι, υπήρξαν όμως σύγχρονοί τους. Πετάμε κιόλας πολύ ψηλά πάνω από όλα όσα καταπιανόμαστε και οπωσδήποτε δεν σκοπεύουμε να εξαφανιστούμε από την πανίδα του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως το ον του οποίου έχουμε και το όνομα και τη χάρη.



Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΜΠΑΧΑΣ ante portas

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ
Ευτυχώς ο Στεπάν επαγρυπνούσε


Το ανοσοποιητικό σύστημα της Ελληνικής Διαιτησίας Αντιπτέρισης αποδείχθηκε πως δεν είναι αρκετά ισχυρό και δεν διαθέτει επαρκή αντισώματα καθώς νόσησε αμέσως σοβαρά και εμφάνισε εξανθήματα μόλις θεώρησε ότι εισέβαλαν σε αυτό, από κάποιον ανοιχτό του πόρο (τη Σχολή Διαιτητών που άρχισε την περασμένη Τετάρτη 15/10 στο Αλεξάνδρειο), δύο γυμναστές-φορείς του αντιπολιτευτικού ιού και συνάδελφοι του Προέδρου της Κ.Ε.Δ. (Κυνικού Ελέγχου Διαιτησίας) Στεπάν Παρτεμιάν. Ο τελευταίος είχε ανέβει τελευταία στην εκτίμησή μας όταν οι συνάδελφοι του στο χάντμπολ μας ενημέρωσαν ότι ασχολείται με το μπάντμιντον ακόμη και κατά την άσκηση των καθηκόντων του στο Διοικητικό Συμβούλιο των Διαιτητών της χειροσφαίρισης (Σ.Υ.Δ.Χ.Β.Ε.). Ο Παρτεμιάν λοιπόν, με απολύτως δημοκρατικό τρόπο σύμφωνο με τις πιο αποτρόπαιες παραδόσεις της ακροδεξιάς στη χώρα μας ζήτησε να ορκιστούμε, πριν καταθέσουμε την αίτησή μας, ότι αποκηρύσσουμε κάθε μορφή αγώνα (αρθρογραφία, δημόσιες τοποθετήσεις, κ.ά) που αποσκοπεί στην βίαιη ή με άλλο τρόπο κατάκτηση της εξουσίας στο άθλημα και τη διατάραξη της καθεστηκυϊας τάξης εσαεί. Δεν είχαμε προλάβει να ενημερωθούμε αν ο Παρτεμιάν είχε ανεβάσει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας κάποιο πρότυπο Πιστοποιητικού Αθλητικών Φρονημάτων ή κάποια Δήλωση Αποκήρυξης του «βγδελυρού Αντιπολιτευτισμού» και έτσι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την μεγαλειώδη αποκάλυψη του σκοτεινού σχεδίου μας που ο οξυδερκής Παρτεμιάν πίστεψε πως διαισθάνθηκε. Να πως το περιέγραψε σε εμάς τους ίδιους, τους ανήθικους εξυφαντές του:
Προφασιστήκαμε λοιπόν, κατά τον Στεπάν-Νταν Μπράουν, ότι επιθυμούμε να επιμορφωθούμε παρακολουθώντας επί τρεις ημέρες και εννέα ώρες μαθήματα κανονισμών αφήνοντας τις οικογένειες και τις εργασίες μας στην ανέμελη ηλικία των σαράντα ετών με σκοπό αφού περάσουμε τις εξετάσεις και κάνουμε δήλωση ενεργείας (αποποιούμενοι έτσι την εκπροσώπηση των Συλλόγων μας οι ανόητοι), αργότερα να προσεταιριστούμε τους 40 και πλέον νέους διαιτητές από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και την Παιδαγωγική εκμεταλλευόμενοι τη γοητεία των γκρίζων κροτάφων μας και την ρητορεία μας και αφού τους πείσουμε να κάνουμε σωματείο (και αφού αναγνωριστεί από Γ.Γ.Α. και Ε.Ο.Φ.Σ.Α.) να εκλέξουμε διοίκηση και να εκθρονίσουμε τον Αρμένιο φύλαρχο της φενάκης που ονομάζεται Κ.Ε.Δ. Όλα αυτά είναι απολύτως πιθανά (όπως ο εποικισμός του Άρη) αν και λίγο χρονοβόρα και μακροπρόθεσμα. Και ας πλανάται ήδη στους νέους διαιτητές πως η μηχανή που έχει στήσει ο Παρτεμιάν δουλεύει μόνο όταν τροφοδοτείται συνεχώς με φρέσκο κρέας καθώς όταν καταλαβαίνουν ότι δεν τους πληρώνουν και δεν τους προωθούν σηκώνονται και φεύγουν χωρίς να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
Και έτσι, το πραγματικά σατανικό μας σχέδιο αποκαλύφθηκε και δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την διαπόμπευση και το μόνο που μας έμεινε ήταν να σκίσουμε την αίτηση και να αποχωρήσουμε. Ο θανατηφόρος ιος του οποίου είμαστε ξενιστές δεν εισέβαλε στο ευπαθές σύστημα που δημιούργησε ο Στεπάν αλλά ήδη επεργαζόμαστε πιο ερεβώδεις τακτικές προσέγγισης όπως:
Η μεταμφίεσή μας σε καθαρίστριες στα γραφεία της Ομοσπονδίας που αμελώντας τα καθήκοντα τους θα πνίξουν στα σκουπίδια και τη σκόνη το Συμβούλιο ή
Η μεταμόρφωσή μας σε νεαρούς σπουδαστές του Ανατόλια (εργάζεται και εκεί ο Στεπάν) ώστε να σαμποτάρουμε τις εγκαταστάσεις μπιτς χάντμπολ (ο Στεπάν είναι κομισάριος και σε αυτό το σπορ) ή
Η επανεγγραφή μας στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και μετά από τρια χρόνια η παρακολούθηση της αιώνια νέας ειδικότητας μπάντμιντον στην οποία διδάσκει ο Στεπάν ώστε να αλώσουμε και τον Σύλλογο Προπονητών τώρα που ακούσαμε πως εξαγοράστηκε και ο Πρόεδρος του Αλέξανδρος Καντζόγλου αντί πινακίου φακής (όπως είναι η θέση στη Σχολή Προπονητών).
Και, και…Κύριος οίδε ποιά ακόμη μοχθηρή σύλληψη με θύμα τον πράο Στεπάν που Αρμενί-ζει αμέριμνος στην εικονική πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο Μέγας Προγραμματιστής Παναγιώτης Κόντος.
Σαν δεν ντρέπεστε "συνάδελφοι",
Ο δε Κόντος, αυτήκοοος και αυτόπτης μάρτυρας της ορθής λειτουργίας του αντικλεπτικού συστήματος που εγκατέστησε στη διαιτησία ο υποτακτικός του, ποίησε την νήσσα και μας καταδίωξε κρώζοντας στην καφετέρια του Παλαί δηλώνοντας άγνοια και ανευθυνότητα για τις πρωτοβουλίες του επιστάτη του. Και ως Κινέζος κρατικός αξιωματούχος επιφορτισμένος με την λογοκρισία του διαδικτύου, κάθισε στο τραπέζι μας και απαίτησε να μην γράφουμε τίποτε κατά του καθεστώτος στα μπλογκς μας. Δυστυχώς έφυγε τρέχοντας και πριν τον κεράσουμε καφέ.
Τέλος, καλούμε τους φίλους μας που παροτρύναμε να παρακολουθήσουν τη Σχολή και να παρεισφρύσουν στο σύστημα, να αποκρύψουν την οποιαδήποτε σύνδεση μαζί μας και να υπομείνουν αγόγγυστα τα όποια βασανιστήρια στα οποία τους υποβάλλει ο umbersturmfurher του Κόντου ήτοι, αδιαφορία, έλλειψη προαγωγής και εξέλιξης, εργασία χωρίς πληρωμή, προσβλητική συμπεριφορά, εξόρυξη ονύχων και τριχών, φάλαγγα, τροχό και ποιος ξέρει τι άλλο. Φίλε, αποκήρυξε μας χωρίς ενοχές, σημασία έχει ένας από εμάς να γονιμοποιήσει το άθλημα αφού ο Στεπάν θεωρεί ότι το πηδήξαμε
Οι ξενιστές του ιού της Αντιπολίτευσης
Γιάννης Μπαχάς & Κώστας Ορφανίδης

Το Σήμα μας

Το Σήμα μας
Ο τελευταίος του είδους του στο άθλημα που επιβίωσε.
GreekBloggers.com

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)

ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑ (του Βαγγέλη Κακαρίμπα)
Ιδέες για τη δημιουργία νέων κατηγοριών. Εσείς που ανήκετε;